Sommeren 2005

Sommer ferien 2005

Vi startet ferien den 8 juli og da gikk turen til Røros der vi tefte Geir og Kerstin som kom fra Bergen og skulle kjøre Nordover i ferien. vi reiste videre til Oslo for treffe noen andre Bussvenner, turen gikk videre til Sverige, der vi var innom Charlotthenberg for litt handling, kjørte videre til campingen i Arvika .Der traff vi bussfolk fra Stryn og det ble en overnatting der. 
Kjørte videre til bengtfors for videre camping, der var det en del busser, så vi ble der i fire dager, været var kjempe fint, vi bada og koste oss, reiste så videre til Oslo en snartur og  videre til Borås samme dag, der vi trefte Øyvind & Tor Olav med familier og andre fra Straumsneset, Og var der i to dager, videre så reiste vi til Bengtfors igjen, der vi trefte medlemmer i Campingbussens venner og videre reisefølge for resten av ferien.

Vi ble i bengtfors i tre dager og så reiste vi ti busser i lag videre til Karlstad. Vi grillet og spiste god mat med noe
god drikke til . Ferien var vellykket, tross det dårlige været i siste del av ferien
.

 

                        

                             Her er ett bilde tatt i sommer ferien 2005 i Borås
                               Der vi trefte Øyvind og Tor Olav med sine familier.

 

                        

Her er vi på Dalsland camping i Bengtfors , og her har vi laget oss et lite sosialt samfunn, kjempe greier dette.

                        

Her er vi komet til Bommstad badet camping utenfor Karlstad, siden vi kom med så mange busser, så ordnet campingverten plass på parkeringen utenfor campingen, her å laget vi oss et lite samfunn. været ble mye dårligere, men vi koste oss.

                         

Her er vi på dekk jakt etter at vår venn i "Tassen" fikk en punktering.

                        

Etter en del dager i Karlstad delte vi oss , noen reiste til sør og noen reiste retning hjem, her er vi kommet til morokulien camping ved Eda. Her ble det en overnatting , vi tok ut en buss for å reise til Charlottenberg for en felles handle dag før vi reiste hjem. Vi reiste til Kongsvinger for besøke min tante som bor der, våre bussvenner reiste videre hjem over.